Dit huis bespeelt al uw zintuigen!
Met grote zeldzaamheid komen er dit soort unieke woningen te koop die beschikken over alle wensbare factoren als luxueus wonen, unieke landelijke ligging en een multifunctioneel bijgebouw. Hans Janssen Garantiemakelaars heeft deze prachtige woonboerderij op een perceel van 1.280 m² in verkoop gekregen.


Een jong woonhuis, traditioneel gebouwd in de stijl van vroegere tijden met prachtig oog voor detail. Dit ervaart u direct zodra u op het perceel komt en kijkt naar het metselwerk in traditioneel kruisverband en vlechtwerk, de muurankers en de luiken in Gelderse kleurstelling van de boerderij, welke met riet en oude holle pannen is gedekt. Ook de binnenzijde laat u inspireren; u ervaart het verleden met de kwaliteit en luxe die u in deze tijd mag verwachten.

De omgeving kenmerkt zich door vrijstaande woningen en een natuurgebied (de Beuningse Plas in ontwikkeling) maar toch op 10 autominuten van Nijmegen en andere uitvalswegen. Echt een heerlijke plek om te wonen!

Bijzonderheden
▪ Bouwjaar 2008.
▪ Perceeloppervlak 1.280 m².
▪ Inhoud 870 m³ (exclusief bijgebouw/garage).
▪ Woonoppervlak 233 m² (woonhuis).
▪ Overige inpandige ruimte 14 m² (kelder).
▪ Externe bergruimte 46 m² (bijgebouw/garage).

Begane grond
Entree, tochtportaal met toiletruimte met vrijhangend toilet en fontein. Fraaie halpartij met eiken trapopgang en suitedeuren voorzien van facetgeslepen glas. De hal biedt onder andere toegang tot de woonkeuken welke aan de voorzijde van het woonhuis is gesitueerd. Keuken in hoekopstelling met hardstenen aanrechtblad met een enkele spoelbak, een Falcon-fornuis (type Toledo met 2 ovens en een grill), een roestvrijstalen bakplaat (Atag) en in de traditionele schouw een grote wasemkap (Itho). Tevens vaatwasser en magnetron. De keuken is voorzien van softclose lades en deurtjes en eiken vensterbanken.
We willen u attenderen op onder andere de balken met de schuin aangezaagde verbindingen, heel bijzonder om te zien. Daarnaast lopen de planken in het plafond niet evenwijdig aan elkaar omdat ze in breedte verlopen en hierdoor op een traditionele wijze zijn gelegd.
Vanuit de keuken toegang tot de kelder van 14 m². Deze heeft een stahoogte van 2,40 meter. Bijkeuken met aansluitingen voor witgoed, uitstortbak, meterkast en tweedelige toegangsdeur naar de tuin.
Grote woonkamer met een Franse natuurstenen schouw met hierin een kachel c.q. open haard. Openslaande deuren aan de achterzijde en aan de zijkant. De woonkamer wordt gekenmerkt door authentieke eiken houten ankerbalkgebinten met hoge eiken houten plafonds, gietijzeren stalramen en geprofileerde kozijnlijsten.
Slaapkamer welke op dit moment in gebruik is als werkkamer met royale kastenwand. Aansluitend badkamer met meubel met twee wasbakken en hardstenen blad, een bergkast en grote inloopdouche. Alle meubels zijn in een zelfde stijl gebouwd.
De gehele beganegrondvloer, behoudens de slaap- c.q. werkkamer is voorzien van een Turkse travertinvloer met vloerverwarming.

1e verdieping
Overloop, toiletruimte met vrijhangend toilet met fontein. 3 grote slaapkamers. Met gemak kan op deze verdiepingsvloer een tweede badkamer of 4e en/of 5e slaapkamer gerealiseerd worden. Plafondhoogte van deze verdiepingsvloer is circa 3 meter; hierdoor ervaart u ruimte.
Deze verdiepingsvloer is voorzien van eiken vloerdelen van taps toelopende om en om gelegde planken. Extra bijzonder om te zien is dat in elk vertrek de functionele eiken jukspanten zichtbaar in beeld zijn gebracht.

Bijgebouw/garage
Multifunctioneel, in stijl gebouwd, bijgebouw met mahoniehouten (onbehandelde) deuren, openslaande ramen, gietijzeren kerkraam en gehangen. Op de kap een oude holle pan. Eventueel te gebruiken in het kader van mantelzorg. Volledig geïsoleerd. Tevens pulspomp met drukvat. De garage is op dit moment in gebruik als berging maar zou wel weer als garage gebruikt kunnen worden (i.c.m. de aanleg van een inrit).

Tuin
De tuin is in stijl aangelegd en onder andere voorzien van:
▪ gebakken straatwerk;
▪ een grote vijver met bankirai vlonder;
▪ diverse aanplant zoals laurier, haagbeuken en twee notenbomen.
De tuin is verder landelijk ingericht met ruim voldoende privacy.

Tot slot willen wij u wijzen op details in dit huis! Zo uniek en authentiek!
Het woonhuis is voorzien van authentieke schuiframen ▪ De muurankers in de gevels zijn echt in gebruik ▪ In huis totaal 15 mahoniehouten deuren ▪ In de keuken is een dikkere balk zichtbaar, hierop is het jukspant geplaatst in de slaapkamer boven de keuken ▪ De opbouw van de eiken constructie is vanuit de woonkamer en bovenkamers geheel in zicht, waardoor de traditionele opbouw duidelijk is ▪ De uilenkast onder de kap vanaf de zolderkamer toegankelijk ▪ De eiken houten kasten ▪ Alle afwatering van het woonhuis, inclusief de kilgoten en dakgoten zijn van koper ▪ Hardstenen raam- en onderdorpels en sluitstenen in de rollagen ▪ Fraaie geprofileerde aftimmering in de lijsten rondom de deurkozijnen.

Verder
De gehele benedenverdieping is voorzien halogeen plafondspots ▪ Gehele huis voorzien van alarminstallatie ▪ Alle schuiframen zijn voorzien van vliegenhorren ▪ Het gehele woonhuis is voorzien van ruim voldoende elektrapunten; verblijfsruimten hebben o.a. elektronische touchdimmers, verkeersruimtes hebben schakelaars ▪ Energielabel A; hierdoor energiezuinig gebouwd ▪ Rondom buitencontactdozen en een buitenkraan ▪ Verdiepingsvloeren zijn geïsoleerd ▪ Nefit Topline hr-ketel, eigendom, 2008 ▪ Lijn in huis door rustieke kleurstellingen, slechts 2 kleuren ▪ Het gehele woonhuis is voorzien van HR++ glas.

Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!


♦ ♦ ♦
Objectcode: 05626
Adres:

Oude Reekstraat 6
BEUNINGEN GLD

 
Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
Verkoopstatus: verkocht
 
Soort woning: woonboerderij
Type woning: vrijstaande woning
Bouwjaar/-periode: 2008
 
Afmetingen  
Perceeloppervlakte: 1.280 m²
Woonoppervlakte: 233 m²
Inhoud woning: 870 m³
 
Kenmerken  
Object: open haard • rietenkap • vijver
Omgeving: nabij natuurgebied

Meer info op internet:


Directe link naar het huidige object:

Tell-a-Friend bericht

E-mailadres ontvanger:


Uw e-mailadres:


Begeleidend bericht (optioneel):
Hans Janssen Garantiemakelaars
Adres:

Van Heemstraweg 71
6641AB BEUNINGEN

Contactpersoon: Mark van Welie
Telefoon: 024-6777776
Telefax: 024-6777775
Website: www.hansjanssen.nl

Qualis NVM Makelaar

Meer informatie over deze Qualis NVM Makelaar treft u hier.


Informatie aanvragen

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:


– Beuningen, een heerlijke plek om te wonen – Prachtige woonboerderij vraagprijs: € 795.000,- k.k. Oude Reekstraat 6, BEUNINGEN GLD