Qualis NVM Makelaars

– Beuningen –
Hans Janssen Garantiemakelaars

Adres:

Van Heemstraweg 71
6641AB BEUNINGEN

Telefoon: 024-6777776
Telefax: 024-6777775
Website: www.hansjanssen.nl
 
Contactformulier

Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw bericht:
Welkom bij Hans Janssen Garantiemakelaars! Met vestigingen in Nijmegen, Beuningen en Wijchen beschikken we als makelaarsorganisatie over een van de grootste netwerken in Oost-Nederland. Dat netwerk biedt voor zowel verkopers als kopers grote voordelen.

Dagelijks spreken de makelaars van Hans Janssen met een groot aantal mensen die een huis willen kopen of verkopen. Dit vergroot de kans op het vinden van de beste koper voor een woning en tegen een hogere snelheid dan gemiddeld. Zeker voor úw woning in het exclusieve segment. Andersom weten we vaak al dat uw nieuwe droomhuis te koop is nog voordat het op funda staat.

Naast ons lidmaatschap van de NVM en van Garantiemakelaars is ons ook het Qualis-label toegekend vanwege onze ervaring en expertise in het hogere marktsegment.

Overweegt u uw huis te verkopen of heeft u een ander huis op het oog? Graag maken wij met u een afspraak voor een informatief gesprek waarin wij u graag vrijblijvend adviseren en u de unieke werkwijze van een Qualis-makelaar zullen toelichten.

Website
Op onze website www.hansjanssen.nl vindt u meer informatie over onze werkwijze en uiteraard ons volledige woningaanbod.