ConceptQualis NVM Makelaars. Uw sleutel tot een nieuw leven.

Qualis: een label met klasse. Toegekend aan ruim 50 NVM-makelaars die hun sporen verdiend hebben in de bemiddeling van woningen in het midden- en hogere marktsegment. Een selectie van makelaars met een uitstekende reputatie en een sterke, veelal leidende, marktpositie. De Qualis NVM Makelaars maken gebruik van een gezamenlijke, actieve marketing bij de verkoopbemiddeling. Door deze krachtenbundeling maakt u als opdrachtgever gebruik van het netwerk van alle Qualis NVM Makelaars. Het Qualis-label is exclusief per werkgebied toegekend. Aan het Qualis-label herkent u daarom de makelaars met ervaring en een brede expertise in dit zo specifieke segment. Makelaars die kwaliteit de ruimte geven die het verdient.

In de huidige woningmarkt is bij de verkoop van uw woning een doordachte verkoopstrategie vereist. Er is in het midden- en hogere segment meer nodig dan alleen een plaatsing op Funda. De doelgroep voor deze woningen heeft haar woonwensen vaak al op orde. Men zoekt niet naar een nieuwe woning maar staat in veel gevallen open voor een volgende stap in de wooncarrière. Deze potentiële kopers volgen dan ook niet actief het woningaanbod op internet. Qualis NVM Makelaars brengt uw woning daarom ook onder de aandacht van deze latente kopers. Een onmisbaar onderdeel van de verkoopstrategie; komt men het nieuws niet halen, dan zullen we het moeten brengen! Bijkomend voordeel: door deze actieve benadering wordt uw woning ook op Funda door meer mensen bekeken! Qualis NVM Makelaars is met ruim 50 NVM-kantoren succesvol in heel Nederland dankzij een gerichte inzet van Qualis Magazine, Qualis Gallery, de Qualis-pagina's in De Telegraaf, op Qualis.nl en via het landelijk gespreide Qualis-netwerk .

Overweegt u de verkoop van uw woning of heeft u weinig succes met de verkoop van uw woning? Neemt u dan contact op met een van de Qualis NVM Makelaars voor een vrijblijvend verkoopadvies. De Qualis NVM Makelaar helpt u graag de juiste keuzes te maken. Gericht op een aanvaardbare verkooptijd en optimale opbrengst. Uw opbrengst!